De Hea odbio ponudu Intera

Izvor: B92, 21.Jul.2023, 23:43

De Hea odbio ponudu Intera

Sada već bivši golman Mančester junajteda, Španac David de Hea, još nije pronašao novi klub.

Ostrvski mediji ipak prenose da je Španac odbio da stane na gol Intera i tako zameni Andrea Onanu koji se preselio u Mančester junajted.

Inter je bio spreman da mu ponudi godišnju platu od četiri miliona funti, ali je De Hea spreman da se drži svoj zahteva o plati od 200.000 funti nedeljno i godišnjih primanja blizu devet miliona.

Otuda se Inter okrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Anatoliju Trubinu iz Šahtjora i Janu Zomeru iz redova Bajerna.

Što se tiče De Hee, njegova želja je da ponovo stane na gol Atletika, ali je problem što Madriđani ne mogu da mu ponude tako visoka primanja.

Druga opcija je Sevilja jer se očekuje da Jasin Bonu napusti klub pošto su za njega zainteresovani PSŽ i Bajern.

David je posle 12 godina napustio Mančester junajted za koji je branio na 545 mečeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.