Dalo produžio ugovor sa Mančesterom

Izvor: B92, 01.Jun.2023, 00:32

Dalo produžio ugovor sa Mančesterom

Fudbaler Mančester Junajteda Diogo Dalo potpisao je novi ugovor sa čelnicima Mančester Junajteda kojim se obavezao na vernost do juna 2028. godine.

Dalo je ove sezone odigrao 42 utakmice za "crvene đavole" u svim takmičenjima i postigao dva gola, a postao je jedan od ključnih igrača u ekipi menadžera Erika Ten Haga.

"Igranje za Mančester Junajted je jedna od najvećih časti u svetu fudbala. Zajedno smo podelili neke fantastične trenutke u prethodnih pet godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napredovao sam mnogo i moja strast za ovaj vanserijski klub je samo rasla od dana kad sam došao ovde", rekao je portugalski defanzivac posle potpisivanja ugovora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najveća Napolijeva legenda posle Maradone završava karijeru

Izvor: B92, 01.Jun.2023

Marek Hamšik (35), jedan od najboljih slovačkih fudbalera svih vremena, završava igračku karijeru...Legendarni ofanzivni vezista, koji je najveći trag ostavio u Napoliju, prije dve godine postao je član Trabzonspora, s kojim je tada potpisao dvogodišnji ugovor...Hamšik je za turski klub do sada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.