Dalgliš iznenadio: Jovanović u startnoj postavi protiv Blekpula

Izvor: Blic, 12.Jan.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalgliš iznenadio: Jovanović u startnoj postavi protiv Blekpula

Blekpul i Liverpul će od 21 časova odmeriti snage u zaostalom meču Premijer lige, a novi trener "crvenih" Keni Dalgliš iznenađujuće je u startnu postavu uvrstio Milana Jovanovića koji se oporavio od povrede ahilove tetive.

Srpski reprezentativac je nakon Dalgliševog dolaska izrazio nadu za boljim danima od onih kod Roja Hodžsona kada je sedeo na klupi i želja mu se već ispunila.

Legenda Liverpula ne može da računa na kapitena Stivena Džerarda zbog crvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kartona zadobijenog na njegovom debiju na klupi i porazu od Mančester junajteda u FA kupu.

Na drugoj strani, Jan Holovej je za gostovanje Sautemptonu u FA kupu promenio skoro ceo tim, pa će potpuno odmorni dočekati tim koji su na početku sezone potpuno šokirali pobedom na Enfildu od 2:1.

Oba tima imaju po 25 bodova, zajedno sa Evertonom i dele 11. poziciju Premijer lige.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer: Lane igrao, ali Liverpul nije

Izvor: S media, 13.Jan.2011, 00:13

Zaostala utakmica 19. kola Premijer lige donela je novi "šamar" navijačima i igračima Liverpula...Slavni klub sa "Enfilda" drugi put ove sezone poražen je od Blekpula, kluba koji se letos "na mala vrata", kroz baraž, domogao Premijer lige, a krajnji rezultat meča bio je 2:1 u korist domaćina...Početak...

Nastavak na S media...

Liverpulu ne pomaže ni Jovanović

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jan.2011

Liverpul je na povratku Milana Jovanovića u startnu postavu doživeo drugi poraz od Blekpula u sezoni i pokazao da ni dolazak Kenija Dalgliša na mesto menadžera nije doneo nikakva poboljšanja u igri.. Početak meča nije nagoveštavao novu blamažu velikana sa Enfilda i novi poraz od Primoraca u...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Dagliš shvatio gde je problem

Izvor: S media, 13.Jan.2011

Novi menadžer Liverpula, posle dva poraza, shvatio je šta je problem kod njegove ekipe...- Svaki tim koji je napravio nešto, osvojio trofej, morao je da ima sreću na svojoj strani. Ona je Liverpulu okrenula leđa, ali mi ćemo nastaviti uporno da radimo. Ne smemo zapasti u samosažaljevanje, jer...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.