Da nije fudbaler, Pogba bi bio sjajan prevodilac! Ovako pomaže Kavaniju!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 22:28

Da nije fudbaler, Pogba bi bio sjajan prevodilac! Ovako pomaže Kavaniju!

Ono što je nekada radio Žoze Murinjo, danas radi Pol Pogba.

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba može da se podiči fantastičnim fudbalskim umećem, osvajanjem Svetskog prvenstva u fudbalu, ali nije to sve.

Da li ste znali da je Pol Pogba fudbaler koji govori engleski, italijanski i španski pored svog maternjeg francuskog? Za italijanski i engleski vam je jasno, ali otkud španski? >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Možda da pitate njegovu devojku iz Bolivije.

Upravo je Pogba iskorišćen od strane Ole Gunara Solskjera da prevodi Edinsonu Kavaniju šta da radi tokom utakmice protiv Čelsija.

Pogba je u ovom slučaju koristio španski.

Frenchman Paul Pogba translating Ole Gunnar Solskjaer's English instructions into Spanish for Edinson Cavani - who needs Duolingo when you have Paul. (via @JS_Grond) pic.twitter.com/2dbvjhphvN

— Get French Football News (@GFFN) October 24, 2020
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.