DE HEA NAPUŠTA OLD TRAFORD: Srpski golman stiže u Mančester (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 09:44

DE HEA NAPUŠTA OLD TRAFORD: Srpski golman stiže u Mančester (FOTO)

Interesovanje odavno traje.

Posle 12 godina provedenih na Old Trafordu, David De Hea će sasvim izvesno napustiti Mančester junajted. Španskom golmanu stiče mu ugovor po kom je bio jedan od najplaćenijih igrača Premijer lige ikada, naravno da u Junajtedu nisu želeli da mu ponude isto, pa otuda i neslaganje oko produžetka.

Imajući u vidu da je Džek Batlend najverovatnije novi član Rendžersa i da sigurno neće ostati u Mančester junajtedu, kao i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudbina Toma Hitona nesigurna, "Crvenim đavolima" će biti potrebna makar dva golmana ovog leta.

Jedan od njih bi mogao da bude i golman Nju Inglanda Đorđe Petrović, dugo se već piše o interesovanju Mančester junajteda, a sada je "Dejli mejl" dodatno podgrejao priču.

Man United are 'tracking New England Revolution keeper Djordje Petrovic' with David de Gea's future in doubt 🔴 https://t.co/TPZeK2vP02

— Mail Sport (@MailSport) June 23, 2023

Petrović ima za cilj da brani i neće tek tako prihvatiti mesto drugog golmana, jer se radi o, po mnogima, najboljem čuvaru mreže MLS lige.

Junajted vidi Petrovića kao rezervu, i to je trenutno najveći problem koji se rešava, a ko je još na radaru?

Džordan Pikford se odavno pominje, a najnovije ime jeste Andre Onana iz Intera, njegovi menadžeri su bili na sastanku sa predstavnicima Mančester junajteda i vrednost transfera bi bila navodno oko 45 miliona funti.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Maksimović, supruga Nemanje Maksimovića
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.