Cifre su tu, stiže Džeko!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cifre su tu, stiže Džeko!

Konte uskoro dobija jednog od dva napadača koja je tražio.

Videlo se u utakmici sa Mančester junajtedom, Interu fali makar jedan klasični napadač da bi uradili išta ozbiljno u narednom prvenstvu Italije. Čeka se povratak Lautara posle Kopa Amerika, ali njegov sunarodnik Ikardi je odavno već otpisani na spisku novog trenera "Neroazura".

Za sada neostvarena želja je Romelu Lukaku, zahtevi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester Junajteda su za sada previsoki. Inter pre eventualne prodaje Ikardija nema taj novac na raspolaganju.

Italijanski Il Mesađero piše kako su čelnici Intera sklopili posao sa Romom, uskoro će se timu sa "Đuzepe Meace" pridružiti Edin Džeko. Transfer iskusnog Bosanca će koštati nešto manje od dvadeset miliona evra.

Videćemo da li će na njemu i stati, ili se sprema još jedan pokušaj za Romeluom. Inter nastavlja svoje takmičenje na Čempions kupu već kroz tri dana kada će igrati prijateljsku utakmicu protiv Konteovog nekadašnjeg tima, Juventusa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.