Čičarito sačuvao Junajted na Enfildu

Izvor: RTS, 15.Okt.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čičarito sačuvao Junajted na Enfildu

Najveći derbi engleskog fudbala između Liverpula i Mančester Junajteda, koji je otvorio osmo kolo Premijer lige završen je bez pobednika 1:1 (0:0). Liverpul je poveo golom Džerarda u 68. minutu, ali je četvrtu uzastopnu pobedu "crvenih" na svom terenu sprečio Meksikanac Havijer "Čičarito" Hernandez u 81.

Fudbaleri Liverpula odigrali su na svom terenu nerešeno 1:1 s Mančester junajtedom, u prvoj utakmici osmog kola Premijer lige Engleske.

Liverpul je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poveo golom Stivena Džerarda iz slobodnog udarca u 68. minutu kada je savladao golmana Junajteda Davida de Heu. Prethodno je Čarli Adam prošao kroz sredinu, a Rio Ferdinand ga je faulirao s desne strane 20 metara od gola.

Junajted je izjednačio u 81. minutu golom Havijera Ernandesa. Nani je izveo korner sa leve strane, loptu je glavom udario Dani Velbek, a reprezentativac Meksika je naleteo na nju i iz peterca glavom savladao golmana Liverpula Pepea Reinu.

Odmah nakon izjednačujućeg gola Junajteda, Liverpul je imao priliku da ponovo povede. Stujart Dauning je centrirao sa desne strane, a Dirk Kojt natrčao na loptu i u padu šutirao, ali je golman Junajteda De Hea odlično odbranio.

Liverpul je do kraja utakmice imao dosta šansi, ali su golman De Hea i odbrambeni fudbaleri Junajteda dobro intervenisali. Najbolju priliku za Liverpul propustio je Kojt, kada je u 90. minutu neometan šutirao glavom preko gola, posle centaršuta Džordana Hendersona sa leve strane.

Reprezentativac Srbije Nemanja Vidić nije bio u timu Mančester junajteda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najveći derbi engleskog fudbala - bez pobjednika

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2011

LIVERPUL - Najveći derbi engleskog fudbala između Liverpula i Mančester Junajteda, koji je otvorio osmo kolo Premijer lige završen je bez pobjednika 1:1 (0:0).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Junajted "iščupao" bod protiv Liverpula

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Okt.2011

Najveći derbi engleskog fudbala između Liverpula i Mančester Junajteda, koji je otvorio osmo kolo Premijer lige završen je bez pobjednika 1:1 (0:0).Liverpul je poveo golom kapitena Stivena Džerarda u 68. minutu iz slobodnog udarca, ali je četvrtu uzastopnu pobjedu "crvenih" na svom terenu spriječio...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

JUNAJTED JE IMAO SREĆE NA ENFILDU!

Izvor: Kurir, 16.Okt.2011, 11:04

Derbi Liverpul - Mančester junajted, najveći u engleskom fudbalu, završen je nerešenim ishodom - 1:1 (0:0), čime je aktuelni šampion prekinuo seriju od tri uzastopna poraza na Enfildu. Domaćina je u vođstvo doveo Stiven Džerard pogotkom ....Miroljubivo!..Derbi Liverpul - Mančester junajted,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.