Ćićarito het trikom spasao Junajted

Izvor: Kurir, 10.Nov.2012, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćićarito het trikom spasao Junajted

Junajted je na Vila Parku imao dva gola zaostatka, ali je ulazak Ćićarita Ernandeza potpuno promenio tok utakmice

Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile sa 3:2 u utakmici 11. kola Premijer lige i sada imaju četiri boda više od drugoplasiranog Čelsija.

Junajted je na Vila Parku imao dva gola zaostatka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali je ulazak Ćićarita Ernandeza potpuno promenio tok utakmice. Činilo se da će Aston Vila, zahvaljujući pogocima dvostrukog strelca Andreasa Vajmana doći do trijumfa i zabeležiti prvu pobedu nad Junajtedom na svom terenu još od 1995. godine.

Ipak, Vili ni ovaj put, očigledno, nije bilo suđeno.Meksikanac Ćićarito Ernandez smanjio je zaostatak Junajteda u 57. minutu. Samo pet minuta kasnije opet je ovak igrač bio zaslužan za gol, jer je posle njegovog šuta Ron Flar skrenuo loptu u sopstvenu mrežu.

Junajted je do nova tri boda došao u 87. minutu, kada je Ćićarito iskoristio dobar centaršut Robina van Persija i savladao golmana Aston Vile.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćićarito het-trikom srušio Aston Vilu, Arteta tragičar Arsenala

Izvor: Vesti-online.com, 10.Nov.2012

Na mečevima 11. kola engleske Premijer lige vodeći Mančester Junated je velikim preokretom pobedio na gostovanju Aston Vilu 2:3, a sva tri gola postigao je rezerista Ćićarito. Arsenal je remizrao u gradskom derbiju sa Fulamom 3:3, a tragičar meča bio je Mikael Arteta koji je promašio penal u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.