Ćićarito:“Nisam ja heroj Junajteda, svi smo tu jedni za druge…“

Izvor: Dzungla.org, 16.Okt.2011, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćićarito:“Nisam ja heroj Junajteda, svi smo tu jedni za druge…“

Strelac izjednačujućeg gola za Junajted protiv 'Redsa' impresioniran stadionom na Mersisjadu. Skroman, kao i uvek.

Havijer Ernandez još jednom je pokazao koliko je bitan fudbaler za četu Ser Aleksa Fergusona i to u najvećem engleskom derbiju.
On je uspeo da uđe sa klupe za rezerve i da posle samo 5 minuta postigne veoma važan gol za Mančester Junajted protiv Liverpula.
'Bila je to veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << čvrsta utakmica. mislim da su je oni bolje otvorili i kad je počelo drugo poluvreme, stvorili su šanse i dali gol. Onda se utakmica otvorila i mi smo uspeli takođe da dođemo do gola. Naš gol mi puno znači, više i od onog u porazu od 3:1. Atmosfera na Enfildu je sjajna kad god igramo, ali sada je bila specijalna', rekao je Ernandez i dodao.
'Najvažnije je da sam pomogao mom timu i saigračima. Nema heroja u ovom timu, svi želimo da radimo jedni za druge, nema veze ko daje golove. Znam da je ovo važan bod, ali se ne osećam kao heroj', zaključio je meksički špic.
( Izvor: Sportske )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.