Čelsi spremio džak para, imaće trećeg najplaćenijeg fudbalera u Engleskoj!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi spremio "džak" para, imaće trećeg najplaćenijeg fudbalera u Engleskoj!

Roman Abramovič želi da zadrži neke od najbitnijih igrača.

Čelzi pokušava na svaki način da obezbedi ostanak Ngoloa Kantea na Stamford Bridžu.

Pominje se ogromna povišica u ugovoru koju engleski mediji upoređuju sa onim što Kanteov sunarodnik Pol Pogba zarađuje u Mančester Junajtedu.

Ta vrtoglava suma iznosi 325 hiljada funti nedeljno!

Nema sumnje da je ovome kumovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i interesovanje francuskog giganta PSŽ-a kojem je jedan od najboljih igrača francuske reprezentacije primarna meta na letnjoj pijaci.

Čak je i najbolji mladi igrač nedavno završenog Svetskog prvenstva Kilijan Mbape priznao da je "lobirao" za prelazak drugara iz reprezentacije na Park Prinčeva.

Mauricio Sari, novi trener londonskog Čelzija, želi da po svaku cenu zadrži svog "motorina" priznajući da je teško naći igrača sa takvim tehničko-fizičkim sposobnostima.

Ako bivši igrač Lestera prihvati unosan ugovor, to bi ga učinilo jednim od najplaćenijih igrača u Premijer ligi.

Delio bi treće mesto sa već pomenutim Pogbom ostavljajući iza sebe kolegu iz tima Azara, dok bi gledao u leđa samo Aleksisu Sančezu i Mesutu Ozilu.





PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.