Bruno i Pogba ne mogu zajedno?

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2020, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruno i Pogba ne mogu zajedno?

Ako je suditi po izjavama miljenika Junajteda.

Dolazak Fernandeša je vratio Mančester Junajted na pobednički kolosek.

Portugalac je došao krajem januara, a onda mesec dana kasnije proglašen najboljim igračem Premijer lige za mesec februar. PL je suspendovana, "đavoli" se nadaju da bi pri povratku utakmica Junajteda konačno mogli da vide Bruno-Pogba tandem u sredini.

Ipak Dmitar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Berbatov nije uveren da dvojac može najbolje funkcionisati na terenu.

"Nisam siguran da Fernadeš i Pogba mogu igrati zajedno. Fernandeš je brzo postao važan igrač za Junajted. Njegovi saigrači ga traže na terenu zato što znaju da može stvoriti magiju. Igra srećno što igra za Junajted. Nadam se da će nastaviti sa ovom formom"

"Veliki sam fan Pogbe, njih dvojica su dosta slični igrači. Inteligentni, razmišljaju tri koraka unapred kada imaju loptu. Nekada su fudbaleri previše slični da bi igrali zajedno. Nadam se da ovde to neće biti slučaj", izjavio je Berbatov za engleske medije.

Pogba je na putu oporavka iz povrede, navodno je zainteresovan da ostane i posle leta u Junajtedu. Da li "crveni đavoli" dobijaju magičan tandem na sredini?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.