Bruno: Nema problema u svlačionici

Izvor: B92, 21.Avg.2022, 10:13

Bruno: Nema problema u svlačionici

Fudbaleri Mančester junajteda su u protekla dva kola Premijer lige potpuno podbacili.

Nije ni čudo što se nižu kritike, ekipa je na poslednjem mestu Premijer lige, a jedan od onih koji je žestoko napao "crvene đavole" je i bivši igrač Aston Vile, Gabrijel Agbonlahor.

On je iskritikovao bukvalno sve strukture kluba, toliko da j to čak zasmetlo i menadžeru Liverpula Jirgenu Klopu, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uoči velikog derbija na "Old Trafordu" u ponedeljak, stao u odbranu kolege Erika ten Haga i igrača Junajteda.

Sada se oglasio i fudbaler Mančester junajteda, Bruno Fernandeš, koji je rekao da nije previše zabrinut zbog izjava Agbonlahora.

"To me ne brine previše, iskreno. Nikad nije igrao sa mnom, ne zna kako sam. Juče sam pričao sa ženom, pitala me je za taj intervju i rekao sam joj, znaš šta me smiruje? To što me je pre dva dana pozvao čovek koji se zove Huan Mata, svetski i evropski šampion, osvajač Lige šampiona, svega u Engleskoj. Rekao mi je, 'vi ste bili najbolji ljudi koje sam sreo u fudbalu, nastavite tako, budite svoji, s tom iskrenošću i željom za radom'. Ako neko kaže tako, znate kako mi je. Dosadan sam, ali sam zahtevan, tražim to od sebe, ali i od svih drugih", kaže Bruno.

Osvrnuo se i na loš početak sezone.

"Imali smo težak start, niko od nas nije bio spreman za to. Ali nema bolje utakmice od naredne da nam pruži odgovor, što se tiče nas i naših ambicija. Mislim da nam se to desilo zbog nedostatka vere među nama. Protiv Brajtona smo primili gol i osetili smo to nepoverenje iz prošle sezone. U pitanju je samopouzdanje. To moramo da povratimo. U svlačionici je tuga, slomljeni smo rezultatima. Očekivanja su posle pripremnih mečeva bila velika. Svi znamo da to nije željeni nivo. Treba i ja da se pogledam u ogledalo i uradim bolje nego što sam radio. Nema problema u svlačionici, sasvim je suprotno", zaključio je Fernandeš.

Meč Mančester junajted - Liverpul igra se u ponedeljak 22. avgusta od 21 čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.