Brojke ne lažu - Murinju se ovo nije desilo 14 godina!

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojke ne lažu - Murinju se ovo nije desilo 14 godina!

Portugalac se ponovo našao na udaru u engleskoj javnosti.

Mančester junajted je vezao i treći poraz u nizu, posle Mančester sitija i Fejnorda, bolji od Murinjovog tima bio je Votford koji je slavio sa 3:1.

Zvuči neverovatno, ali Murinjo je poslednji put vezao tri poraza u jednoj sezoni davne 2002. godine i to kada je vodio portugalsku Leiriju!

Murinjo se očigledno nalazi u krizi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prošla sezona u Čelsiju je bila njegova najgora u karijeri, napravio je šestomesečnu pauzu, preuzeo Mančester junajted, a nakon dobrog starta, usledila su tri poraza.

Još jedan podatak potvrđuje koliko je Murinjo u problemu jeste i broj mečeva na kojima je došao do svog 16 poraza.

Naime, on je 16 poraza doživeo na poslednja 34 susreta, a prethodni put mu je za toliki broj neuspeha bilo potrebno čak tri puta više, odnosno 111 utakmica!

Žoze će definitivno morati da preispita svoje odluke u nastavku prvenstva...

Jose Mourinho has lost 16 of his last 34 matches after losing 16 of the previous 111 matches.

Special once.

— Jake Cohen (@JakeFCohen) September 18, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.