Brazilac zaveo pola Evrope, prva ponuda stigla iz Mančestera!

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac "zaveo" pola Evrope, prva ponuda stigla iz Mančestera!

Kuda će otići supertalentovani fudbaler?

Ofanzivni vezni igrač Flamenga Lukas Paketa se nalazi u skoro u svakoj beležnici evropskih skauta pred januarski prelazni rok. Dvadesetjednogodišnji Brazilac koji se probio u prvi tim brazilskog kluba početkom prošle godine ove sezone fascinira svojim partijama.

U svom ugovoru ima otkupnu klauzulu koja iznosi 40 miliona evra, suma koju je Mančester junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navodno već spremio i poslao jer želi da završi ovaj posao brzo kako bi izbegao konkurenciju i dalje komplikacije. Izgleda da se na Old Trafordu spremaju za velike promene.

Za Brazilca koji je upisao i dva nastupa za svoju reprezentaciju su zainteresovani još milanski klubovi Inter i Milan, gradski rival Junajteda Mančester siti, Barselona i francuski PSŽ.

Sva je prilika da mladi ofanzivac menja kontinent u januaru, ostaje samo da vidimo koji evropski gigant će uspeti da ga privoli svome jatu.





PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.