Brazilac veran Juventusu – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac veran Juventusu – MaxBet Sport

Fudbaler Juventusa Daglas Kosta odbacio je navode da je pregovarao sa Mančester junajtedom i rekao da želi da ostane u svom klubu. Kako su preneli italijanski mediji, Đovani Brankini, jedan od posrednika koji je pomogao da Kosta dođe u Juventus 2017. godine, rekao je da je tokom leta Mančester junajted pokazao snažan interes za Brazilca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Juventusa protiv Fjorentine je 1.75. Meč se igra u subotu od 15 časova.
Kosta je na društvenim mrežama negirao da je pregovarao sa Junajtedom.
– Pišem ovo kako bih negirao neosnovane navode, da sam pregovarao sa nekim klubovima tokom letenjeg prelaznog roka. Od početka sezone govorio sam da želim da ostanem u Juventusu i osvajam trofeje i da želim da krvarim za dres Juvea P- naveo je 28-godišnji fudbaler.
On je dodao da je Žunior Mendoza njegov jedini agent.
On je jedina osoba koja ima dozvolu da govori u moje ime – naveo je Daglas Kosta.

The post Brazilac veran Juventusu – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.