Brazilac narednog leta stiže u Junajted

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac narednog leta stiže u Junajted

Dani Alves će od naredne sezone nositi dres Mančester junajteda, što je potvrdio Fransoa Galjardo, FIFA menadžer. Međutim Barselona još nije odustala od desnog beka, pa se Katalonci nadaju da će se predomisliti kada mu ponude novi ugovor.

- Dani Alves definitivno odlazi iz Barselone na kraju sezone. On je već potpisao predugovor sa Junajtedom - otkrio je Galjardo, prenose mediji.

Minulih meseci su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << pored Junajteda za Brazilcem navodno jurili Liverpul i Čelsi, ali je na kraju 31-godišnji defanzivac ipak izabrao “Old Traford”. On se Kataloncima pridružio 2008. godine, a sa Barselonom je osvojio tri šampionske titule i dva naslova Lige šampiona.

(Foto: Beta/AP/Christophe Ena)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Dani Alves od leta u Junajtedu

Izvor: B92, 18.Okt.2014

Agent FIFA Fransoa Galjardo tvrdi da je igrač Barselone Dani Alves potpisao predugovor sa Mančester Junajtedom...Sjajni Brazilac odrađuje poslednju ugovora u Blaugrani, u koju je stigao 2008. godine iz Sevilje za 30 miliona evra, a na Old Traford će stići narednog leta kao slobodan igrač..."Dani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.