Brazilac bira - Junajted ili Arsenal?

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 14:09

Brazilac bira - Junajted ili Arsenal?

Brazilac bi uskoro mogao da zaigra u Premijer ligi.

Fudbaler Lila Gabrijel privukao je veliku pažnju svojim igrama u protekloj sezoni, pa stoga i ne čudi interesovanje klubova iz Engleske i Italije.

L'Ekip tvrdi da su ipak dva favorita za potpis 22-godišnjeg štopera - Arsenal i Mančester junajted.

"Tobdžijama" je potreban kvalitetan defanzivac budući da je to najslabiji deo tima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub uveliko pregovara sa Lilom koji ne odstupa od cene koja iznosi 30 miliona evra uz dodatne bonuse.

Članovi porodice mladog Brazilca su već zapratili profile Arsenala na društvenim mrežama i to je bio dobar povod medijima da upravo "tobdžije" stave u prvi plan.

Sa druge strane, Junajted i dalje traži idealnog partnera za Herija Megvajera, Lindelof i Baji nisu oduševili, pa bi upravo Gabrijel mogao biti novo rešenje.

U red su stali između ostalih i Napoli i Everton, pa bi Francuzi dobro da zarade ovog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.