Brajton pobedio Mančester junajted golom iz penala u devetom minutu nadoknade vremena

Izvor: Beta, 04.Maj.2023, 23:31

Brajton pobedio Mančester junajted golom iz penala u devetom minutu nadoknade vremena

Fudbaleri Brajtona pobedili su večeras na svom terenu Mančester junajted sa 1:0, u utakmici 28. kola Premijer lige.Jedini gol postigao je Aleksis Makalister u devetom minutu nadoknade vremena iz jedanasterca.Penal je dosuđen nakon što je Luk Šo igrao rukom u šesnaestercu. Prvo je VAR proveravao tu situaciju, a zatim je sudija Andre Mariner gledao snimak pored terena i dosudio penal.Brajton je ostvario drugu uzastopnu pobedu, ukupno 16. u ligi i zauzima šesto mesto na tabeli sa 55 bodova, četiri boda manje, ali i dve utakmice manje od petoplasiranog Liverpula.Junajted je pretrpeo osmi poraz i četvrti je na tabeli sa 63 boda, dva manje od drugoplasiranog Njukasla. Junajted ima četiri boda više i utakmicu manje od petoplasiranog Liverpula.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brajton u 99. minutu presudio Junajted

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2023, 09:50

Fudbaleri Brajtona pobijedili su Mančester Junajted na svom terenu sa 1:0 u zaostaloj utakmici 28. kola engleske Premijer lige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Keln slavio u komšijskom derbiju – Šalke bolji od Majnca

Izvor: B92, 05.Maj.2023

Fudbaleri Kelna sa 2:1 pobedili su Bajer Leverkuzen na gostujućem terenu u 31. kolu Bundeslige...Junak pobede "jarčeva" je bio David Zelke koji je bio strelac oba gola...Nekadašnji napadač Verdera je prvi gol postigao u 14. minutu, a u 36, je po drugi put savladao Lukasa Hradeckog...Jedini gol za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.