Borini tri meseca na pauzi

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2012, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borini tri meseca na pauzi

Centarfor Liverpula Fabio Borini pauziraće do tri meseca, pošto je ovaj klub odlučio da igrač treba da ide na operaciju zbog slomljenog stopala.
Italijanski internacionalac povredio se u porazu od Mančester junajteda u septembru, a stanje se pogoršalo posle reprezentativnih obaveza prošle nedelje.
Liverpul je saopštio da je lekarsko osoblje kluba procenilo povredu posle njegovog povratka i odlučilo da Borini mora da ide na operaciju. Klub je naveo i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << normalno vreme oporavka tri nedelje.
Odsustvo Borinija predstavljaće dalje probleme za trenera Liverpula Brendana Rodžersa, pošto ekipi već fale napadači posle prodaje Krejga Belamija i Dirka Kojta i slanja Endija Kerola na pozajmicu u Vest Hem.


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Liverpul tri meseca bez Borinija

Izvor: Press, 17.Okt.2012

Centarfor Liverpula Fabio Borini pauziraće do tri meseca, pošto je ovaj fudbalski klub danas odlučio da igrač treba da ide na operaciju zbog slomljenog stopala...Italijanski internacionalac povredio se u porazu od Mančester junajteda u septembru, a stanje se pogoršalo posle reprezentativnih obaveza...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.