Blan: Postoje velike šanse da Di Marija dođe u PSŽ

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blan: Postoje velike šanse da Di Marija dođe u PSŽ

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan izjavio je da se nada da će njegov tim do kraja prelaznog roka dobiti veliko pojačanje, u vidu fudbalera Mančester junajteda Anhela dI Marije.

Argentinac se nije pridružio ekipi na turneji po Americi, što je samo pojačalo glasine o odlasku sa Old Traforda.

"Postoji velika verovatnoća da bi Di Marija mogao da potpiše za nas, ali u ovom trenutku još nema zvanične potvrde. Di Marija će najverovatnije doći u Ameriku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a čiji dres će nositi, mi to još uvek ne znamo. Naravno ako želi da napravi promenu u svojoj karijeri, nadamo se da će to biti Pari Sen Žermen" , izjavio je Blan posle utakmice sa Čelsijem na Internacionalnom turniru u Šarlotu.

Di Marija je u Mančester došao iz Real Madrida 2014. godine za rekordnih 60 miliona funti, ali nije uspeo da opravda uložena ulaganja, te je na 32 utakmice za Junajted postigao četiri gola.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.