Bjankoneri odustali od Pogbe, zamenu našli u Seriji B? (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2019, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bjankoneri" odustali od Pogbe, zamenu našli u Seriji B? (video)

Francuz deluje kao preskupi zalogaj čak i za gigante iz Torina.

Dok se sve glasnije govori o obavljenom poslu i skorom dolasku Mauricija Sarija, čelnici Juventusa nastavljaju da rade na pojačanjima za narednu sezonu. Navijači su možda i maštali o povratku Francuza iz Mančester Junajteda, ali su uslovi veznog igrača "Đavola" prosto preveliki.

Tako da će čelnici Juventusa pokušati da ulove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekog "novog" Pogbu, a sva je prilika da su profil takvog igrača našli u timu koji će sledeće sezone igrati u Seriji B, Empoliju.

Sarija bi mogao da dočeka igrač iz kluba koji je on nekada vodio, radi se o devetnaestogodišnjem Hamedu Traore, kojeg zbog svoje konstitucije i stila igra već upoređuju sa francuskim parnjakom Kante-Pogba.

Traore, koji ima poreklo sa Obale Slonovače, je ponikao u Empoliju, ove sezone je odigrao 32 utakmice u Seriji A sa učinkom od po dva gola i asistencije.

Za tinejdžera se interesovala Fiorentina, ali izgleda da će zov šampiona Serije A ipak biti primamljiviji.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.