Biće to novi muzički hit, Hjuiš Park čeka Junajted!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jan.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće to novi muzički hit, Hjuiš Park čeka Junajted!

Totenhem ide u Njuport, Siti možda u Mansfild

Nije baš da su šanse jednake, ali će bar navijači dobiti uspomenu za života! Navijači Jeovila sasvim sigurno, pošto je žreb za četvrto kolo FA kupa odlučio da će na maleni Hjuiš park stići niko drugi no Mančester junajted!

Simbolika na sve strane. Još dok su bili amaterski klub Rukavičari - pravljenje rukavica je važan izvor prihoda u gradu - su davne 1949. godine, takođe u četvrtom kolu FA kupa, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrali najveću utakmicu u istoriji svog kluba. Baš protiv Mančester junajted, pred 81.000 ljudi.

U gradu su potpuni skrenuli s uma kad su 2004. ne žrebu za treće kolo izvukli Liverpul, pa su objavili i singl "Yeovil True" - u slobodnom prevodu "Pravi Jeovil" - koji je mogao da se kupi samo u tom mestu. Uprkos tome, u prva tri dana prodato je 3.000 primeraka, a pesma je dosegla do 36. mesta na listi najvećih muzičkih hitova u Velikoj Britaniji. Jedva čekamo da vidimo šta će nam sada pripremiti Jeovil, najniže plasirani tim koji je učestvovao na žrebu s obzirom da je trenutno na 21. mestu četvrtog ranga takmičenja na ostrvu.

Razloga za euforiju imaće i navijači još jednog četvrtoligaša. Njuport će na stadionu Rodni Parada, kapaciteta 7.850 mesta, dočekati Totenhem!

Ozbiljan motiv da se isprse preko granica sopstvenih mogućnosti dobili su igrači Mansfilda, sedmoplasiranog tima četvrte lige, koji bi mogao da se odmeri sa Mančester Sitijem, može biti trenutno najjačim timom na planeti. Uz preduslov da u ponovljenom meču sa Kardifom ipak naprave iznenađenje i eliminišu Velšane.

Što se tiče zvučnijih okršaja, tu su recimo dueli Liverpula i Vest Bromvič Albiona, ili Sautemptona i Votforda.

Utakmice četvrtog kola FA kupa igraće se od 26. do 29. januara.

PAROVI ČETVRTFINALA FA KUPA:

Liverpul - Vest Bromvič Albion

Piterboro - Flitvud/Lester

Hadersfild - Birmingem

Nots Kaunti - Vulverhempton/Svonsi

Jeovil - Mančester junajted

Karlajl - Stivenejdž/Reding

Kardif/Mansfild - Mančester Siti

MK Dons - Koventri

Milvol - Ročdejl

Sautempton - Votford

Midlzbro - Brajton/Kristal Palas

Bornmut/Vigan - Šruzberi/Vest Hem

Hal - Notingem Forest

Njuport - Totenhem

Norič/Čelsi - Njukasl

Šefild junajted - Preston

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.