Berbatov se vraća u PL!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berbatov se vraća u PL!

Iskusni napadač definitivno napusta Monako na kraju sezone.

Nekadašnji fudbaler Totenhema i Mančester junajteda na kraju ove sezone napustiće Monako, što je potvrđeno i od strane kluba koji se takmiči u francuskoj Ligi 1 i koji će naredne sezone igrati u kvalifikacijama za LŠ.

Ono pitanje koje se postavlja jeste njegova naredna destinacija, a Bugarin se, izgleda, odlučio, ako je verovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << medijima u Italiji.

Ovaj 34-ogodišnji napadač je na meti Bornmauta, novog Premijerligaša, a stvar oko realizacije ovog transfera se približava kraju.

Dimitar Berbatov bi svakako dobro došao ovoj ekipi posebno ako imamo u vidu njegovo iskustvo i vreme provedeno u Premijer ligi, a činjenica da je besplatan u ovom trenutku predstavlja dodatan plus za Bornmaut.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PODIGAO SIDRO: Berbatov napustio Monako

Izvor: HotSport.rs, 02.Jun.2015, 11:12

Fudbalski klub Monako objavio je da je iskusni bugarski napadač Dimitar Berbatov napustio ovaj klub.. Bivši golgeter Mančester junajteda, Totenhema i Fulama je u Monako stigao u januaru prošle godine, a poslednjih nedelja je bio na metu novog premijerligaša Bornmuta. . - Monako želi da se zahvali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.