Berbatov ne razmišlja o povratku u reprezentaciju

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Okt.2011, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berbatov ne razmišlja o povratku u reprezentaciju

Napadač Mančester junajteda Dimitar Berbatov odbacio je mogućnost da se vrati u reprezentaciju Bugarske, iako to od njega zahtevaju navijači i mediji. Grupa bugarskih navijača čak je doputovala u Bukurešt, gde je Mančester u utorak igrao protiv rumunskog Ocelula u Ligi šampiona.

Stvarno nisam mogao da očekujem tako nešto. U svakom slučaju, hvala navijačima. Saigrači su me pitali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << šta se dešava, pa sam im objasnio otkud povici sa tribina – rekao je Berbatov koji je u maju prošle godine saopštio da se povlači iz reprezentacije.
Berbatov je za nacionalni tim Bugarske odigrao 79 utakmica i postigao 48 golova. Reprezentacija Bugarske osvojila je poslednje mesto u grupi u nedavno završenim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine. Berbatov je naveo da mu je glavni cilj da se izbori za minutažu u Junajtedu.
Hoću da dobijem više šansi za igru, znam da mogu da pomognem Mančesteru. Nastaviću da pružam maksimum i nadam se da će to biti dovoljno – dodao je 30-godišnji Berbatov.
On je u Mančester junajted došao u leto 2008. iz Totenhema, a za „đavole” je do sada odigrao 134 utakmice i postigao 47 golova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Runi postao najbolji engleski strelac u Ligi šampiona

Izvor: Blic, 19.Okt.2011

Napadač Mančester junajteda Vejn Runi postao je posle 3. kola Lige šampiona najbolji engleski strelac svih vremena u ovom takmičenju...Runi je postigao dva pogotka protiv rumunskog Ocelula, ukupno 26, a do sada je najbolji strelac iz Engleske bio penzionisani Pol Skols sa 25...Runi se prvi put upisao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.