Belgijanci otkrili Žozeovu novu želju!

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgijanci otkrili Žozeovu novu želju!

Svi su mislili da je u Briselu bio zbog fudbalera Totenhema. Možda jeste, ali ne samo zbog njega.

Žoze Murinjo je vrlo aktivan dok traju reprezentativne pauze.

Menadžer Mančester junajteda koristi gotovo svaku priliku kako bi video neke od svojih igrača u akciji, ali i one koji bi mogli da pojačaju njegov tim.

Prošle nedelje bio je u Briselu gde je ispratio utakmicu između Belgije i Islanda, a Englezi tvrde da je išao da isprati igre Tobija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Alderveirelda.

Belgijski novinar Kristo Teru sada tvrdi da fudbaler Totenhema nije bio jedini na radaru "Posebnog", već i vezista Aksel Vitsel.

Belgjanac igra kao preporođen u Borusiji u koju je stigao ovog leta iz Kine, pokazao je da i dalje poseduje kvalitet zbog kojeg su ga jurili brojni evropski klubovi pre nego što se odlučio za selidbu na Daleki istok.

Murinjo voli igrače od zadatka, nema sumnje da je Vitsel jedan od njih.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.