Bazel odbio 27 miliona za tinejdžera

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazel odbio 27 miliona za tinejdžera

Švajcarski šampion ne želi tako lako da se odrekne svog najtalentovanijeg fudbalera.

Skauti evropskih velikana opsedaju stadion Bazela, kako bi pratili partije jednog od najtalentovanijih fudbalera Evrope, Brela Emboloa.

Ovaj 18-godišnjak je na meti brojnih bogatih klubova sa Starog kontinenta', između ostalih Bajern Minhena i Mančester Junajteda.

Ekipa Volfsburga, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u poslednje vreme napravila nekoliko velikih transfera, ponudila je ogromnih 27 miliona vera za Švajcarca, ali je njihova ponuda 'glatko' odbijena.

'Vukovi' su u mladom napadaču videli idealno rešenje za poziciju napadača, i zamenu za Niklasa Bendtnera.

18-godišnji fudbaler je u dresu Bazela odigrao 47 mečeva i postigao 16 golova. Dobrim partijama nametnuo se selektoru reprezentacije Švajcarske, koji je njegove dobre partije krunisao pozivom u nacionalnu selekciju. Mladić rođen u Kamerunu već je zabeležio 7 nastupa u dresu reprezentacije Švajcarske.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.