Barselona našla zamenu za Albu!

Izvor: Sportske.net, 13.Dec.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona našla zamenu za Albu!

Kako bi se mladi defanzivac uklopio?

Pominje se da bi iskusni Đordi Alba mogao da napusti "Nou Kamp", a Barselona svakako traži mlađeg igrača za budućnost na toj poziciji.

Kako prenosi španski "Mundo Deportivo", oni žele defanzivca Liona, Ferlanda Mendija.

Dvadesettrogodišnji Mendi je impresionirao u dresu Liona, a stigao je prošlog leta iz Avra. Katalonci nisu jedini koji žele ovog igrača, a pored Barselona tu su još i Juventus, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajted.

Mendi ima ugovor do 2020. godine i njegova procenjena vrednost na tržištu iznosi oko 15 miliona evra. Kako se Alba povezuje sa brojnim timovima, pogotovo iz Premijer lige, Mendi bi mogao da bude vrlo realna opcija za katalonski klub.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sindrom "Kolarov" traje, šta će reći Murinjo? Pepov "Novozelanđanin" za 60 miliona!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018, 11:26

Nema rešenje mora da kupuje na zimu, okrenuo se Premijer ligi....Najveći problem za Siti je levi bek, od odlaska Kolarova, Mendi je doživeo dve povrede, to je bolna tačka tima, Gvardiola mora da dovede fudbalera na toj poziciji, Danilo koji može da igra kraj obe aut linije je takođe promašaj...Pep...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.