Barselona: Nastavite da sanjate Nejmara

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona: Nastavite da sanjate Nejmara

Potpredsednik Barselone Karles Viljarubi odbacio je navode da će Nejmar otići i poručio da uskoro očekuje da potpiše novu saradnju sa katalonskim klubom.

Nejmar još uvek nije dogovorio produžetak ugovora sa Barselonom, što žele da iskoriste Mančester Junajted i Real Madrid, čiji predsednik Florentino Peres je spreman da izdvoji rekordnih 190 miliona evra.

"Mnogi klubovi sanjaju da dovedu Nejmara, ali mi smo mirni. Igrač se nalazi u timu u kojem je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oduvek želeo da bude. Oduševljen je i zbog toga su svi srećni. Siguran sam da neće otići, već ostati u Barseloni dugo", rekao je Viljarubi za As.

Čak je Peres bio sa Nejmarovim ocem na sastanku u Cirhu, uoči dodele Zlatne lopte i ponudio zvezdi Barselone platu od 19 miliona evra, odmah iza Kristijana Ronalda.

Brazilski fudbaler je i ove sezone veoma efikasan, pošto je postigao 21 gol na 29 utakmica.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.