Barsa želi De Heu ili Stekelenburga

Izvor: B92, 12.Jan.2013, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa želi De Heu ili Stekelenburga

Do kraja prelaznog roka Barselona bi mogla da dovede golmana koji bi zameno Viktora Valdesa na golu.

Prvi na listi želja katalonskog giganta je navodno golman Mančester Junajteda David de Hea, koji je blizu odlaska sa Old Traforda.

Ukoliko, pak, De Hea ne bude dostupan, na Kamp Nou bi mogao da dođe golman Rome Marten Stekelenburg.

Mundo Deportivo navodo da je Barsa zainteresovana i za nemačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reprezentativca Manuela Nojera. Ipak, teško je očekivati da će se Bajern Minhen odreći sjajnog golmana.

U međuvremenu, Valdes se nada novom ugovoru u Barseloni, prenosi Mundo Deportivo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

De Hea umesto Valdeza na golu Barselone

Izvor: Mondo, 13.Jan.2013, 13:48

Mladi španski golman iz Mančester junajteda biće naslednik prvog čuvara mreže katalonskog kluba...David De Hea zauzeće mesto na golu Barselone umesto Viktora Valdeza, s obzirom na to da prvi čuvar mreže Katalonaca najverovatnije neće produžiti ugovor zbog želje da se oproba u nekoj drugoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.