Barsa zbog Nejmara nadmašila Junajted

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa zbog Nejmara nadmašila Junajted

Mančester junajted je nedavno objavio da je oborio rekord kada je godišnji prihod u pitanju, a Barselona sada, zahvaljujući Nejmaru, može da se pohvali da je još uspešnija.

Katalonci su u periodu između 1. jula 2017. i 30. juna 2018. godine inkasirali 914 miliona evra, što ih čini prvim klubom koji je uspeo da se približi jednoj milijardi. Uprava kluba ponosno ističe da je veoma zadovoljna rezultatima, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kao i to da su iznenađeni jer ovakav uspeh nisu očekivali pre 2021.

Sa druge strane, 'Crveni đavoli' u istom vremenskom periodu prijavljuju rekordnih 629 miliona evra, u koje ne uračunavaju novac od transfera.

Zahvalnost zbog činjenice da je ove godine za 206 miliona 'teža' nego prošle, Barsa 'duguje' Nejmaru, koji je za rekordnih 222 miliona evra iz Španije prešao u Pari Sen Žermen.

Katalonci očekuju da će sledeće godine biti još uspešniji kada su finansije u pitanju, te im plan predviđa čak 960 miliona u kasi, a to žele da postignu povećanim prihodima od sponzora, transferima igrača, ali i raspodelom sredstava u Ligi šampiona koji je od ove sezone višestruko veći nego ranijih godina, a Katalonci računaju da će doći do samog kraja takmičenja.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.