Baji završio sezonu

Izvor: B92, 29.Apr.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baji završio sezonu

Fudbaler Mančester junajteda Erik Baji neće moći da igra do kraja sezone, saopštila je medicinska ekipa kluba sa "Old Traforda".

Defanzivac Junajteda povredio se na prvenstvenoj utakmici 35. kola Premijer lige sa Čelsijem (1:1), a u pitanju je povreda ligamenta desnog kolena.

To praktično znači da je sasvim izvesno da ga neće biti na preostala dva susreta u Premijer ligi sa Hadersfildom i Kardifom, a neće ga biti ni na Kupu afričkih nacija u Egiptu od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 21. juna do 19. jula.

Trener Ole Gunar Solskjer ima velike glavobolje uoči gostovanja Hadersfildfu i to posebno kada je reč o poslednjoj liniji tima, jer su van stroja zbog povreda i Fil Džons i Kris Smoling, tako da su jedini zdravi štoperi Vikrtor Lindelof i Markos Roho.

Mančester junajted je na dva kola pre kraja prvenstva na šestom mestu sa tri boda manje od četvrtoplasiranog Čelsija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.