BBC: Di Marija na putu za Dohu

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BBC: Di Marija na putu za Dohu

Krilni napadač Mančester Junajteda Anhel di Marija obaviće u narednih 24 časa medicinske preglede i postati novi član Pari Sen Žermena, saznaje BBC.

Reprezentativac Argentine, kog je Junajted prošle sezone platio rekordnih 60 miliona funti, napušta Mančester posle samo jedne sezone – 27 utakmica, četiri gola i jedanaest asistencija.

Kako se navodi, Di Marija će se sa čelnicima šampiona Francuske sastati u Dohi, a ekipa sa Old Traforda pristala je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na transfer vredan 45 miliona funti, plus bonuse.

Da će bivši igrač Real Madrida napustiti Ostvrto postalo je jasno pre desetak dana, kada se nije našao u avionu za Sjedinjene Američke Države, kako je bilo planirano. Uskoro je i menadžer Luj van Gal indirektno potvrdio ovakav epilog – rekavši da 'nema pojma' gde mu se najskuplji igrač nalazi.

Sjajni dribler ponikao je u rodnom Rosariju, pre nego što je posle odličnih partija u dresu Benfike zaslužio poziv Reala. Sa Madriđanima je osvojio Ligu šampiona, La Ligu, Superkup Evrope, Superkup Španije i dva Kupa kralja, dok je sa 'Orlovima' bio prvak Portugala i dva puta pobednik Kupa.

Dres nacionalnog tima nosio je 66 puta i postigao je 15 pogodaka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.