Atalanta našla napadača, Danac može u Junajted

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 09:23

Atalanta našla napadača, Danac može u Junajted

Italijanska Atalanta pronašla je pojačanje za napad koje bi moglo da ubrza transfer Rasmusa Hojlunda u Mančester junajted.

"Crveni đavoli" već mesecima prate "novog Halanda" koji je profil napadača koji im očajnički treba.

Očekuje se da klubovi dogovore transfer vredan oko 70 miliona evra u narednim danima sada kada je tim iz Bergama pronašao zamenu.

A u pitanju je napadač španske Almerije El-Bilal Ture, za koga će Atalanta izdvojiti 30 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra.

Ture bi u petak ujutru trebalo da stigne na medicinske preglede u Italiju, najverovatnije u Milanu kako bi se ubrzala procedura.

Ovaj 21-godišnjak je dovođen u vezu sa engleskim Evertonom, ali je izabrao Atalantu zbog šanse da igra i u Evropi.

Napadač iz Malija je prošle sezone postigao sedam golova uz dve asistencije na 21 utakmici u LaLigi.

Što se tiče 20-godišnjeg Hojlunda, Atalanta će uprkos kupovini Turea ostvariti ogroman profit jer je platila za Danca 17,2 miliona evra austrijskom Šturmu pre samo godinu dana.

Prošle sezone je postigao 16 golova uz 7 asistencija na 42 utakmice, a posebnu pažnju je privukao u martu ove godin ekada je na startu kvalifikacija postigao pet golova u samo tri dana.

Navodno je za njega zainteresovan i PSŽ, zbog situacije sa Mbapeom, ali italijanski mediji tvrde da je on već dogovorio lične detalje sa Junajtedom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.