Arteta: Podolski i Žiru ne mogu da zamene Van Persija

Izvor: Blic, 28.Avg.2012, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arteta: Podolski i Žiru ne mogu da zamene Van Persija

Fudbaler Arsenala Mikel Arteta rekao je da je nerealno očekivati da Lukas Podolski i Olivije Žiru nadomeste golove Robina van Persija, koji je ovog leta prešao u Mančester Junajted.

"Ne možete da nađete zamenu za Robina, to je nemoguće, jer on je poseban igrač. Mančester ga je doveo u 29. godini, to vam govori da u svetu nema dovoljno talentovanih igrača", rekao je Arteta.

On je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je i sam bio u sličnoj situaciji prošle godine, kada su svi očekivali da zameni dugogodišnjeg kapitena Seska Fabregasa.

"Potrebno im je vreme. Prošle su samo dve utakmice. Žiru je bio starter u jednom meču, prošlog vikenda imao je dobre šanse da nam donese pobedu i postane heroj. Podolski takođe. Dobro je delovao po levoj strani i stvarao probleme odbrani Stouka", dodao je Arteta.

Fudbaleri Arsenala zabeležili su dva remija u šampionatu, oba po 0:0, a do prve pobede i prvog gola pokušaće da dođu u nedelju od 14.30 sati kada gostuju ekipi Liverpula.

Povezane vesti: Arteta ne igra do kraja sezone Arteta: Ne smemo da se opustimo posle velike pobede Arteta dobio potres mozga na Enfildu, oporavlja se u bolnici

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.