Arsenal dovodi veterana Junajteda?

Izvor: B92, 18.Mar.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal dovodi veterana Junajteda?

Fudbaler Mančester junajteda Antonio Valensija mogao bi ovog leta da pređe u Arsenal, rekao je njegov otac i menadžer.

Valensiji na kraju sezone ističe ugovor sa Mančester junajtedom, a njegov otac Luis rekao je da će 33-godišnji fudbaler na leto sigurno otići iz kluba.

On je naveo da su za njega zainteresovani Arsenal, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vest Hem, Inter i jedan klub iz Kine.

"Sigurno neće ostati u Mančesteru. On želi promenu, ali ni klub ne želi da produži njegov ugovor. Svemu dođe kraj", rekao je Luis Valensija.

Luis je rekao da njegov sin želi da izabere najbolju opciju, ali da pre svega želi da potpiše dvogodišnji ugovor.

"Ne zbog novca, već zbog mira. Rekao mi je da se nada da će ga angažovati klub koji se bori za trofeje", dodao je otac igrača Junajteda.

Arsenalov standardni desni bek Ektor Beljerin odsustvuje od januara zbog teške povrede kolena i njegov povratak na teren ne očekuje se pre početka naredne sezone.

Takođe, Arsenal je prošlog leta na tu poziciju doveo Štefana Lihtštajnera.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.