Antoni se vratio u Englesku, čeka ga policijsko saslušanje

Izvor: B92, 27.Sep.2023, 16:26

Antoni se vratio u Englesku, čeka ga policijsko saslušanje

Fudbaler Mančester junajteda Antoni vratio se u Englesku gde će biti saslušan od strane policije.

Brazilac je u avgustu optužen za nasilje od strane bivše devojke Gabrijele Kavalin (22), koka tvrdi da je napao 15. januara u jednom hotelu u Mančesteru.

Antoni je po objavljivanju vesti u avgustu odstranjen iz reprezentacije Brazola dok se slučaj ne reši, dok mu je i klub dozvolio da bude odsutan dok se sve ne reši.

On je snimljen u utorak uveče na aerodromu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Sao Paulu odakle je preko Španije krenuo put Mančestera.

Njega narednih dana očekuje policijsko saslušanje.

"Antoni je siguran da nije uradio ništa pogrešno i želi da se stavi na raspolaganje policiji. Kaže da nema šta da krije i da će im dati sve što budu tražili od njega, uključujući i mobilni telefon. Želi da se sve ovo što pre reči kako bi mogao da nastavi da se bavi fudbalom", kaže izvor blizak fudbaleru Mančester junajteda.

Problem je što su se još dve mlade žene iz Brazila, Raisa de Freitaš i Ingrid Lana oglasile sa sličnim optužbama da je i prema njima bio agresivan.

Antoni je posle toga dao intervju brazilskoj televiziji tokom kog je zaplakao.

"Znam istinu i ona će jednog dana izaći na videlo. Sto odsto sam siguran da je nisam ni taknuo i izaću sa dokazom. Nikada nisam počinio bilo kakvo nasilje", rekao je tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.