Anderson završio sezonu

Izvor: Blic, 20.Apr.2012, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anderson završio sezonu

Menadžer fudbalera Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson potvrdio je da Brazilac Anderson, zbog povrede kolena, neće igrati do kraja sezone.

"Imamo još samo četiri utakmice do kraja sezone i ne verujem da će se Anderson oporaviti", rekao je Ferguson, čija ekipa u finišu trke za titulu u Premijer ligi ima pet bodova više od gradskog rivala Sitija.

Anderson je u Junajted stigao 2007. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Porta, a ove sezone je zbog čestih povreda odigrao samo 10 ligaških utakmica, a ukupno 16 u sezoni.

Povezane vesti: Ferguson: Teško je kupiti igrača za Junajted Pehovi za Junajted: Smoling polomio kost stopala, pauzira i Jang Vidić ni na klupi Junajteda Vidiću stradao mišić, preskače Irce i Farane Nani "rasečen do koske", preti mu mesec dana pauze

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.