Anderson: Tačno je, imao sam ponudu Mančester junajteda

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anderson: "Tačno je, imao sam ponudu Mančester junajteda"

Fudbaler Lacia Felipe Anderson potvrdio brojne navode medija da je imao ponudu da pređe u Mančester Junajted.

Brazilski plejmejker Felipe Anderson izjavio je da želi da ostane u Italiji, uprkos navodima da će pojačati redove Mančester junajteda.



"Protekle dve godine mediji su me povezivali sa brojnim evropskim klubovima. Svi ti navodi mogu da poremete igrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedino što trenutno želim je da nastavim da napredujem i misli su mi vezane samo za Lacio"
, rekao je Anderson u izjavi za brazilske medije.

"Što se tiče Mančester junajteda, tačno je da su poslali ponudu za mene prošle godine. Međutim odlučili su da me zadrže, želeli su da dobre rezultate ove sezone. Nažalost ove godine nismo uspeli da ponovimo prošlogodišnju sjajnu sezonu", izjavio je Anderson.

Takođe je izjavio i da želi da bude deo reprezentacije Brazila na Olimpijskim igrama u Riju.

"Želim da odigram dobro do kraja sezone i da se nađem na spisku selektora za Olimpijske igre", zaključio je Brazilac.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anderson odbio Junajted prošle godine

Izvor: B92, 25.Mar.2016, 00:19

Vezni igrač Lacija Felipe Anderson potvrdio je da je odbio ponudu od Mančester Junajteda prošle godine...Nedavno se pojavila informacija da će Brazilac preći na Old Traford za 60 miliona evra..."Kad god se približi prelazni rok dovode me u vezu sa nekoliko klubova. Ja nastavljam da radim i mislim...

Nastavak na B92...

Barsa ga želi u napadu, on ne želi na Kamp nou?!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2016

Da li samo sebi podiže cenu ili zaista ne želi u Barsu?..Napadač Sevilje Kevin Gameiro rekao je da nije zainteresovan da pređe u redove Barselone...Omaleni Francuz je najbolji strelac Andalužana ove sezone, postigao je 13 golova u Primeri, ukupno 18 u svim takmičenjima, čime je skrenuo pažnju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.