Ančeloti preskače pitanja o Mbapeu

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 18:25

Ančeloti preskače pitanja o Mbapeu

Karlo Ančeloti je zadovoljan posle pobede u pripremnom meču nad Mančester junajtedom (2:0).

Real je na stadionu u Hjustonu pred oko 67.000 gledalaca odigrao odično, ali Italijan nije mogao da izbegne neizbežno pitanje o dolasku Kilijana Mbapea.

Međutim, iskusni stručnjak je teniski rečeno, prebacio lopticu na drugu stranu jasnim odgovorom - "sledeće pitanje".

Iz onoga što je pričao novinarima, moglo se zaključiti da čak i da Mbape ne dođe ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leta, Real to neće smatrati neuspehom.

"Naš tim je sasvim u redu. Nećemo imati nikakvih problema sa ekipom. Problem bi bio da imamo ekipu bez kvaliteta. Ovaj tim je sjajan i kompletan", naglasio je Ančeloti.

Real je pre Junajteda, pobedio i Milan sa 3:2.

Prvi gol na meču sa Englezima postigao je Džud Belingam.

"Njegov gol pokazuje koliko je kvalitetan. On se uvek ubacuje napred iz dubine. Ridiger mu je dao fantastičan pas i on je postigao gol. I Hoseluov gol je nešto što se retko viđa", aludirao je na makazice bivšeg napadača Espanjola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.