Anćeloti: Real nije mogao da plati koliko je Di Marija tražio

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Real nije mogao da plati koliko je Di Marija tražio

Karlo Anćeloti, trener Real Madrida, kaže da je Anhel di Marija prešao u Mančester junajted jer “los blabnkosu” nisu mogli da ga plate koliko je tražio. Argentinac je navodno od Madriđana tražio veliku platu, pa je na kraju za 59.7 miliona funti prešao na “Old Traford”, pošto su ”đavoli” uslišili njegove želje.

- Di Marija je tražio mnogo novca. Složio sam se sa čelnicima kluba. Postoji momenat kada klub mora da kaže ne. Ne možemo da promenimo politiku kluba zbog jednog igrača. Nismo mogli da damo koliko je Di Marija tražio - rekao je Anćeloti prenosi Miror.

(Foto: Beta/AP/Kin Cheung)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Anćeloti više nije mogao da drži u sebi: Di Mariju sam oterao zato što...

Izvor: MozzartSport.com, 14.Okt.2014

Italijanski stručnjak rešio da preseče i da odrešene ruke Argentincu....Navijači Reala žarko su želeli da Anhel Di Marija ostane i uz Ronalda, Bejla, Benzemu i ostale predvodi Kraljevski klub do nove evropske titule, potom i uspeha u svim ostalim takmičenjima. Uprava madridskog giganta dugo je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.