Ančeloti: Real bez Ronalda nezamisliv

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ančeloti: Real bez Ronalda nezamisliv

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti odbacio je danas mogućnost da fudbaler te ekipe Kristijano Ronaldo napusti klub.

Britanski i španski mediji su danima spekulisali da će se Ronaldo vratiti u Mančester junajted koji bi za njega platio Realu 200 miliona funti.

"Ne mogu da zamislim Real bez Ronalda. Navodi o njegovom odlasku su besmisleni. Kristijanu je drago što je u klubu, a navijači su njime oduševljeni", rekao je Ančeloti, preneli su španski mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Ronaldo je 2009. godine prešao u Real, posle šest sezona u Mančester junajtedu. Njegov ugovor sa Realom ističe u junu 2018.

godine.

"Ronaldo je bez sumnje najbolji fudbaler sveta. Nije lako čuvati ga na terenu i srećni smo što igra u našem timu i pokazuje glad za pobedama, karakter i svoju ličnost. On igra kao vođa. Moramo da ga čuvamo, da bude dobro fizički i psihički jer on je igrač koji donosi titule", rekao je Ančeloti.

Ronaldo je do sada odigrao 254 utakmica za Real Madrid i postigao 264 golova. Sa "kraljevskim" klubom osvojio je Ligu šampiona, Superkup Evrope, šampionsku titulu u Primeri, dva Kupa kralja i Superkup Španije.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne mogu da zamislim Real bez CR7"

Izvor: B92, 26.Sep.2014

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti odbacio je mogućnost da fudbaler te ekipe Kristijano Ronaldo napusti klub...Britanski i španski mediji su danima spekulisali da će se Ronaldo vratiti u Mančester junajted koji bi za njega platio Realu 200 miliona funti..."Ne mogu da zamislim Real bez Ronalda. Navodi...

Nastavak na B92...

Anćeloti o Ronaldovom transferu u Junajted: To su besmislice

Izvor: Sportal.rs, 26.Sep.2014

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti ocenio je spekulacije o povratku Kristijana Ronalda u Mančester junajted kao besmislice...- Ne mogu da zamislim Real bez Ronalda. To su besmislene spekulacije. On je srećan u Madridu, baš kao što su i navijači zadovoljni njegovim izdanjima. Ronaldo je pravi vođa....

Nastavak na Sportal.rs...

Anćeloti ne može da zamisli Real bez Ronalda

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2014

Trener "Kraljevskog kluba" odbacio je mogućnost da najbolji fudbaler njegove ekipe napusti klub.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.