Ana Vidić uživa sa sinom

Izvor: Blic, 07.Apr.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Vidić uživa sa sinom

Supruga Nemanje Vidića, fudbalera Mančester junajteda, ovih dana uživa u prvim šetnjama posle porođaja sa dvomesečnim sinom Petrom. Ana je uslikana na ulazu na stadion Old Traford uoči utakmice Mančester junajteda i Sanderlenda.

Iako je u Engleskoj paparaci prate u stopu, supruga našeg fudbalera izgledala je potpuno prirodno i nije skrivala osmeh kada je ugledala fotoreportera. Zajedno sa sinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Petrom došla je na utakmicu, iako je njen suprug, inače kapiten engleskog fudbalskog kluba, već duže vreme odsutan sa terena zbog povrede.

O Aninoj popularnosti u Engleskoj svedoči podatak da je prošle godine prema glasovima čitalaca tamošnjih tabloida, proglašena za najpoželjniju suprugu fudbalera, a njena popularnost postala je još veća kada je u februaru po treći put

postala majka.

Ana je Petra donela na svet u porodilištu Univerzitetske bolnice Južni Mančester, koju je neposredno pred porođaj svečano otvorila sa suprugom Nemanjom.

- Priznajem, bila sam malo nervozna jer nikad nisam uradila nešo slično. Uglavnom, ljudi traže od mog supruga da priča, ali izgleda da sam u ovoj situaciji ja glavna zvezda - izjavila je tada Ana, koja je u istoj bolnici rodila sinove Luku (6) i Stefana (3).

Inače, Ana i Nemanja venčali su se 17. jula 2006. na Zlatiboru, odmah pošto se reprezentacija Srbije i Crne Gore vratila sa Svetskog prvenstva u Nemačkoj i završila takmičenje kao poslednja u grupi. Bračni par se ubrzo preselio u Englesku, gde Vidić uživa u plodovima svoje velike fudbalske slave upotpunjene porodičnom srećom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.