Aleksis prelomio, neće kao Bejl!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksis prelomio, neće kao Bejl!

Čileanac jasan.

Kako prenose engleski mediji, Aleksis Sančez je rešio, želi da napusti Mančester junajted.

Stigao je u klub u januaru 2018. godine, dobio je ogromnu platu od oko 400 hiljada evra nedeljno, ali daleko od toga da je opravdao očekivanja.

Na 32 upisana nastupa zabeležio je samo tri pogotka, mučile su ga i povrede, a ove sezone ga još uvek nema u konkurenciji za tim, kako je imao produženi odmor zbog učešća na Kopa Amerika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Sada je rešio da ide, Solskjer želi da pruži šansu mladim igračima, pored Marsijala i Rašforda će forsirati Danijela Džejmsa, koji je na debiju bio strelac protiv Čelsija, ali i dete kluba, Mejsona Grinvuda.

Čileancu nije ostalo puno prostora, a on želi da igra, pa se kao opcija nameće povratak u Italiju.

Gotovo svi najveći klubovi sa Apenina su zainteresovani, "Miror" prenosi da bi ga u svojim redovima rado videli Juventus i Napoli, kao i gradski rivali Milan i Inter.

Jasno, na trenutna primanja može da zaboravi, to mu u Italiji neće ponuditi niko, ali ako je rešio da igra, moraće da pristane na smanjenje plate i to, čini se, poprilično.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Aleksis Sančes napušta Junajted?

Izvor: B92, 15.Avg.2019

Čileanski fudbaler Aleksis Sančes blizu je odlaska iz Mančester junajteda, javljaju britanski mediji...Aleksis Sančes je stigao u januaru 2018. godine u Mančester junajted iz redova Arsenala i tada mu je data plata od 400.000 evra nedeljno, ali nije opravdao velika očekivanja na "Old Trafordu"...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.