Aleksis i zvanično! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2020, 11:52

Aleksis i zvanično! (foto)

Sve je jasno.

Kao što je i najavljeno, Aleksis Sančez ostaje u redovima milanskog Intera i nakon ove sezone.

Iskusni Čileanac je minulog leta stigao u klub na pozajmicu iz Mančester junajteda, mučile su ga povrede, ali je Konte verovao u njega.

Nakon prekida sezone i pauze koja mu je očigledno prijala je prosto zablistao, pa su "Neroazuri" rešili da ispune želju svom šefu struke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i zadrže ga na "Meaci".

Nisu platili ni obeštećenje za njegove usluge, Junajted je bio rešen samo da se oslobodi njegove ogromne plate, koje je i sam Čileanac pristao da se odrekne kako bi ostao u Italiji.

U Junajtedu je bio jedan od najplaćenijih igrača Premijer lige sa oko 20 miliona evra po sezoni, sada će u Interu navodno zarađivati sedam miliona godišnje.

Potpisao je ugovor sa timom iz Milana do leta 2023. godine.

🔝 | ANNUNCIO@Alexis_Sanchez si trasferisce in nerazzurro a titolo definitivo gratuito 👇 https://t.co/CprkLm71rh

— Inter (@Inter) August 6, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.