Aleksis bi da odmori od reprezentacije

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksis bi da odmori od reprezentacije

Čileanski fudbaler Aleksis Sančez priključio se reprezentaciji, uprkos tome što je tražio da propusti okupljanje državnog tima posle nešto lošijeg početka u Mančester junajtedu.

Sančez je 22. januara iz Arsenala prešao u Mančester junajted i postigao je jedan gol u 10 utakmica.

"Od sebe tražim mnogo i očekivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam da će biti bolje. Po dolasku u Junajted bilo je teško sve promeniti u kratkom roku. Čak sam i oklevao da dodjem u Švedsku (sa reprezentacjom)", rekao je " Sančes", preneo je "Bi-Bi-Si" (BBC).

Sančez je odlučio da se priključi reprezentaciji za prijateljske utakmice sa Švedskom u subotu i Danskom u utorak, posle razgovora sa golmanom Mančester sitija i kapitenom Čilea Klaudiom Bravom.

"Tražio sam dozvolu da propustim te utakmice, ali onda sam pomislio da je bolje da razgovaram sa Klaudiom i rekao sam mu da bi trebalo da budemo ujedinjeni", rekao je Sančes.

On je u sklopu trampe za Henriha Mhitarjana došao u Junajted, za koji je debitovao u četvrtoj rundi FA kupa protiv Jeovila. Postigao je gol u utakmici protiv Hadersfilda (2:0), 3. februara, ali se od tada nije upisao među strelce.

"Promena kluba se naglo dogodila, to je bio prvi put da u januaru menjam klub, ali u mom životu su se dogodile mnoge teške stvari", dodao je bivši fudbaler Udinezea i Barselone.

Čile je aktuelni šampion Kupa Amerike, ali nije uspeo da se plasira na Svetsko prvenstvo u Rusiji ovog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.