Aktivirana klauzula za Pogbu!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020, 22:05

Aktivirana klauzula za Pogbu!

Pol Pogba se ništa nije pitao ovoga puta.

Mančester junajted je rešio da aktivira klauzulu koju ima u ugovoru sa Polom Pogbom.

U pitanju je ostanak na još godinu dana, Mančester junajted je imao opciju na dodatnih godinu dana, pa umesto 2021. godine, Pogba ostaje vezan za ovaj klub do 2022. godine.

Pogba je prethodnih godina izrazio želju da zaigra za Real Madrid jer mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to san, nije čak ni krio, ali je takođe istakao i da voli svoj klub.

Francuz koji je aktuelni šampion sveta nije baš u najboljoj formi, iako je doveden u Mančester junajted za tada rekordnih 105 miliona evra.

Da li ćemo videti najbolje od njega u ovoj sezoni?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Od najboljeg do neželjenog, Junajted aktivira Pogbinu klauzulu!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2020, 09:47

U klubu su spokojni, prosto je neverovatno da je Pol Pogba ovo doživeo....Pol Pogba ćuti u ugovoru, čak je rekao da mu niko nije ništa ponudio, mada iz Madrida stižu vesti da se nada bez razloga, da su Kamavinga ili Auar mete za sledeće leto i da Real ne razmišlja o Pogbi...Francuz ima opciju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.