Ako ode Pogba, Junajted kreće po Španca

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 13:31

Ako ode Pogba, Junajted kreće po Španca

Neizvesnost oko nastavka saradnje sa Polom Pogbom naterala je čelnike Mančester junajteda da potraže zamenu.

Kako stvari stoje, Pogba bi mogao da se preseli u Pari Sen Žermen, a Junajted bi u slučaju da se to dogodi verovatno pokušao da dovede Saula Nigeza iz Atletika.

Ranije je problem bila visoka otkupna klauzula, ali u klubu sada veruju da mogu da ga angažuju za 52,5 miliona evra.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Saul je pod ugovorom sa Madriđanima do 2026. godine i jedan je od onih koji imaju najveću platu u klubu.

Propala je kombinacija razmene sa Barselonom oko Antoana Grizmana i to upravo zbog visine primanja, pa Junajted u tome vidi šansu.

Da sve bude interesantnije, Junajted želi da dovede i beka Kirana Tripijea iz Atletika, ali to ne bi bilo povezano sa transferom Saula.

Ipak, prioritet narednih dana je završetak transfera Rafaela Varana iz Reala, sa kojim je klub već postigao dogovor u načelu, ostalo je samo da Real da zaleno svetlo za transfer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.