Ako Junajted ne uđe u Ligu šampiona mora da plati 10 MILIONA FUNTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 10:43

Ako Junajted ne uđe u Ligu šampiona mora da plati 10 MILIONA FUNTI!

Neverovatan podatak...
I kada nije na najvišem fudbalskom nivou, Mančester junajted još uvek privlači sponzore koji su spremni da ulože ogroman novac u tim sa Old Traforda.
Jedna od takvih kompanija jeste i nemački Adidas koji je dogovorio novi ugovor sa Junajtedom vredan 90.000.000 funti godišnje koji počinje od naredne sezone, ali uz jedan zanimljiv uslov.
Naime, svaki put kada "Crveni đavoli" ne uspeju da se plasiraju u Ligu šampiona, moraće da isplate Adidasu kaznu od 10.000.000 funti.
Slična klauzula je postojala i u aktuelnom ugovoru, ali je on podrazumevao kaznu jedino u slučaju da klub dve godine zaredom ne uđe...
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.