Aguero nastavlja karijeru u Italiji?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2021, 10:26

Aguero nastavlja karijeru u Italiji?

Argentinski fudbaler Serhio Kun Aguero, nakon završetka sezone napustiti Mančester Siti, a karijeru bi mogao da nastavi u Italiji.

Najbolji strelac u istoriji Mančester Sitija, objavio je da će posle 10 godina napustiti klub, a mediji spekulišu da su za njega zainteresovani Inter i Juventus.

Kako se navodi, Aguero je već dobio pet ponuda za nastavak karijere, a osim italijanskih klubova, za njega su zainteresovani i Čelsi, PSŽ i Mančester Junajted.

Aguero je ove sezone odigrao samo 14 utakmica za "građane".
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI ĆE ARGENTINAC IZDATI SITI: Aguero ostaje u Premijer ligi?

Izvor: HotSport.rs, 31.Mar.2021

Da li će zabiti nož u leđa Građanima? Pre nekoliko dana, pojavila se potvrda od strane predsednika Mančester Sitija o tome da će Serhio Aguero napustiti klub. Naravno, već je počelo da se priča gde bi on mogao da nastavi karijeru.   View this post on Instagram   A post shared by HOT SPORTSKE...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.