Agent: Vidiću se sviđa Inter

Izvor: B92, 21.Feb.2014, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent: Vidiću se sviđa Inter

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić blizu je potpisivanja ugovora sa Interom, potvrdio je u petak njegov menadžer Silvano Martina.

Predsednik Intera Erik Tohir u četvrtak je izjavio da su pregovori oko dolaska nekadašnjeg reprezentativca Srbije u završnoj fazi, što je i Vidićev agent potvrdio.

"Tohir je juče sve rekao, a ja više nemam šta da dodam. Ostali su sitni detalji da bi se kompletirao transfer. Vidiću se sviđa klub kakav je Inter, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan od najvećih na svetu. Njihova istorija može da se poredi sa Barseloninom ili Junajtedovom", rekao je Martina za 'Tutointernacionale'.

Vidiću ugovor sa Mančester Junajtedom ističe na kraju sezone i već sada može da odabere klub u kojem će nastaviti karijeru.

On je ponikao u Crvenoj zvezdi, a igrao je u subotičkom i moskovskom Spartaku, a od 2006. godine je član Mančester Junajteda.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.